De CVP-500 van Neopost

Dagelijks duizenden pakketjes snel, efficiënt en milieuvriendelijk verpakken is voor veel e-commerce bedrijven de wens. De CVP-500 inpakmachine van Neopost biedt de oplossing. Deze slimme verpakkingsmachine scant in 3D de afmetingen van de in te pakken producten en vouwt er automatisch een doos op maat omheen. Snel, betrouwbaar en goedkoop verpakken. Dat is wat de CVP-500 doet.

Deze innovatieve inpakmachine is speciaal ontwikkeld voor e-commerce, online retail, e-fulfillment en de logistieke sector en levert naast aanzienlijke kostenbesparingen ook een belangrijke bijdrage aan het creëren van een duurzaam verpakkingsproces.

Neem een kijkje bij een aantal van onze klanten om te zien hoe zij optimaal profiteren van automatisch verpakken op maat met de CVP-500. Klik HIER.

Voordelen van automatisch in 3D verpakken

Minder personeel

De CVP-500 van Neopost automatiseert het gehele verpakkingsproces en werkt hierdoor 10 tot 15 maal sneller dan manuele verpakkingsstations.

Dozen op maat

De CVP-500 fabriceert de kleinst mogelijke verpakking voor het product. Dit resulteert in een reductie van volume tot 50%. Gevolg: aanzienlijke transportbesparingen.

Minder verpakkingsmateriaal

Een doos op maat betekent een forse afname van kartonverbruik die kan oplopen tot 20%. Tevens behoort milieu onvriendelijk opvulmateriaal tot het verleden.

Diverse productmix

Het aantal producten dat in één doos verzonden kan worden is volledig flexibel. Multi-line orders worden net zo snel verpakt als single-line orders en geheel op maat.

Variabele afmetingen

Van kleine koptelefoon tot grote stofzuiger en van vierkant tot vormen met rare hoekjes; de CVP-500 verpakt een zeer brede range aan producten ongeacht vorm of formaat.

Duurzaam verpakken

Klanten ontvangen hun bestellingen in een perfect passende doos op maat zonder opvulmateriaal. Een belangrijke stap in een duurzaam verpakkingsproces.